search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Τα… μαζεύει για Ισπανία ο Χιμένεθ – Τέλος από την ΑΕΚ για 3η φορά

25.05.2019 14:58
Τα... μαζεύει για Ισπανία ο Χιμένεθ - Τέλος από την ΑΕΚ για 3η φορά - Media

 

Τελειώνει οριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ από την ΑΕΚ καθώς ενημερώθηκε από την ΠΑΕ πως θα γίνει άσκηση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η είδηση πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποχωρούσε από τον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν λίγο πολύ γνωστό. Το είχε πει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους δημιοσγράφους προ ημερών και τώρα οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει ενημερωθεί για το… οριστικό «αντίο».

Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει ξανά εδώ και αρκετές ημέρες για το εν λόγω θέμα και σήμερα ενημερώθηκε και επίσημα από την ΑΕΚ πως πρόκειται να γίνει άσκηση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του για την λύση της συνεργασίας. Και αυτό καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είχε αναφέρει σε συνομιλία με τον έμπειρο τεχνικό, ότι σήμερα θα τον ενημέρωνε για την οριστική απόφαση που θα έπαιρνε η διοίκηση.

Από εδώ και πέρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών για τις επίσημες εξελίξεις στο θέμα και από την Δευτέρα θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν και η ανακοίνωση της αποχώρησης του Χιμένεθ.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59