search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Λιόν: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου για την έκρηξη

25.05.2019 18:57
Λιόν: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου για την έκρηξη - Media

 

Νέες φωτογραφίες του βασικού υπόπτου για την έκρηξη που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Λιόν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι, έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία ανάρτησε δύο νέες φωτογραφίες του ανθρώπου που αναζητείται από χθες και φέρεται ότι τοποθέτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε κεντρικό, εμπορικό πεζόδρομο της γαλλικής πόλης.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται ένας άνδρας ηλικίας γύρω στα 30, που κυκλοφορεί με ποδήλατο. Φοράει μπλούζα χρώματος κυπαρισσί, με τα μανίκια γυρισμένα και ανοιχτόχρωμη βερμούδα, ενώ στην πλάτη του κουβαλάει ένα σακίδιο σκούρου χρώματος.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Η αστυνομία κάλεσε τυχόν μάρτυρες ή όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για τον άνθρωπο αυτόν να επικοινωνήσει με τις αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44