search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:57
MENU CLOSE

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Σήμερα ο ελληνικός λαός αποφασίζει μεταξύ μιας προοδευτικής πολιτικής ή μιας συντηρητικής στροφής»

26.05.2019 06:23
Θ. Θεοχαρόπουλος: «Σήμερα ο ελληνικός λαός αποφασίζει μεταξύ μιας προοδευτικής πολιτικής ή μιας συντηρητικής στροφής»	 - Media

 

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στις 8 το πρωί στο στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας μέσα στην Ε.Ε. Ένα αριστερό προοδευτικό ρεύμα με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ. Ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος απέναντι στην ακροδεξιά, στον νεοφιλελευθερισμό και στις συντηρητικές δυνάμεις» δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Με την Προοδευτική Συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η συνεργασία σε προγραμματική βάση είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας. Σήμερα είναι ο ελληνικός λαός που αποφασίζει μεταξύ της προοδευτικής και της συντηρητικής παράταξης καθώς και ποιες δυνάμεις θα εκφράσουν την πλειοψηφία του προοδευτικού χώρου. Και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30