search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:18
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μηνύσεις για καταγγελλόμενη κλοπή σφραγίδων δικαστικών αντιπροσώπων στον δήμο Παύλου Μελά

26.05.2019 07:29
Αίγιο: Διαμαρτυρία μπροστά σε δέντρο με καλικάντζαρους - «Αηδιαστικά δαιμόνια της Νέας Σατανολατρικής Εποχής» (Photos/Video) - Media

 

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Α’ και τη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όπως επιβεβαίωσαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έφοροι εκλογών της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών σε εκλογικά τμήματα είναι η συνηθισμένη και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών. Μια δικαστική αντιπρόσωπος χρειάστηκε να αντικατασταθεί λόγω ασθένειας σε εκλογικό τμήμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να δημιουργηθεί πρόβλημα στη διαδικασία.

Στο μεταξύ, την απώλεια σφραγίδων δικαστικών αντιπροσώπων κατήγγειλαν το προηγούμενο 24ωρο επικεφαλής συνδυασμών στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση κατατέθηκαν και μηνύσεις, ενώ σύμφωνα με πηγές του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική διαδικασία και σε όλα τα τμήματα του εν λόγω δήμου, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά. Χωρίς προβλήματα άνοιξαν και οι κάλπες στους νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30