search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:04
MENU CLOSE

Βερβεσός: Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά

26.05.2019 13:30
Βερβεσός: Μειώθηκαν οι δικηγόροι που διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι  για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου - Media

 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός σε ανακοίνωσή του επισημαίνει από την ενημέρωση που έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών από τους Δικηγόρους δικαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και από τους κατά τόπο Εφόρους, μέχρι αυτή την ώρα η ψηφοφορία εξελίσσεται ομαλά σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα της Επικράτειας.

Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς, αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣΑ και προσθέτει:

«Το πρόβλημα της μη εμφάνισης μερικών μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους δύο (2) γραμματείς που προβλέφθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και τον ένα (1) στα υπόλοιπα, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία στα πλαίσια που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία»

Τέλος, υπενθυμίζει ότι «η συμμετοχή στην ψηφοφορία σε όλες τις κάλπες και σε όλα τα τμήματα είναι υποχρεωτική» και παράλληλα «εφιστάται η προσοχή στους δικαστικούς αντιπροσώπους να επισημαίνουν στους εκλογείς την ανωτέρω υποχρέωσή τους να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες και στα δύο εκλογικά τμήματα (Α και Β), όπου αυτά υπάρχουν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30