search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:10
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος φαντάρος

26.05.2019 14:00
Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος φαντάρος - Media

 

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής (26.05.2019) ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου!

Ο άτυχος νεαρός υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ενώ την ώρα που συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα οδηγούσε μηχανάκι. Η επιχείρηση ανάσυρσής του ξεκίνησε περίπου στις 09.30 όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου. Αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Για τον θάνατο του φαντάρου εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της 26 Μαΐου 2019, ο Στρατιώτης (ΕΜ) Γ. Π. Τ. του 50 ΤΥΠ, τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, ευρισκόμενος σε εκλογική άδεια στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: sinidisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30