26/05/2020 14:07:53

Λυκουδέσι Μεσσηνίας: Ξέρουν ήδη το αποτέλεσμα των εκλογών

Λυκουδέσι Μεσσηνίας: Ξέρουν ήδη το αποτέλεσμα των εκλογών  - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διεξαγωγή τόσο των αυτοδιοικητικών εκλογών όσο και των ευρωεκλογών σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, κρυμμένο ανάμεσα στους ορεινούς όγκους της Μεσσηνίας, βρίσκεται το χωριό Λυκουδέσι του Δήμου Τριπύλης.

Το χωριό ζει από το πρωί σε εκλογικούς ρυθμούς παρ ' ότι έχει μόνο 8 μόνιμους κατοίκους. Συνολικά περίπου 40 ψηφοφόροι από την Κυπαρισσία, την Αθήνα, την Πάτρα και άλλες περιοχές οι οποίοι δεν έχουν πάρει τα εκλογικά τους δικαιώματα, συγκεντρώνονται στο χωριό σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που είναι μια αφορμή για επιστροφή στις ρίζες.

Ξέρουν το αποτέλεσμα

Στα λιγοστά σπίτια μαζί με τους μεζέδες βγαίνουν και τα ...μπλοκάκια για να καταμετρηθούν οι ψήφοι. Εδώ δεν υπάρχει μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα, αφού είναι λίγο πολύ γνωστά εκ των προτέρων. Οι ελάχιστες οικογένειες είναι τοποθετημένες με τη μια ή την άλλη πλευρά και οι επιλογές τους είναι δεδομένες. Οι μικρές διαφοροποιήσεις αφορούν μόνο το πόσοι ψηφοφόροι θα ταξιδέψουν τελικά από άλλες περιοχές ώστε να καταγραφεί το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ελάχιστες οικογένειες είναι τοποθετημένες με τη μια ή την άλλη πλευρά και οι επιλογές τους είναι δεδομένες

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.