search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Ο Moby ζήτησε συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά δεν διέψευσε τη σχέση τους

26.05.2019 14:46
Η Νάταλι Πόρτμαν απαντά σε Σκορτσέζε - Κόπολα για Marvel: «Είναι ένας τρόπος να δημιουργείς τέχνη» (Photos) - Media

 

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Then It Fell Apart», ο Moby γράφει ότι διατηρούσε σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν για μερικές εβδομάδες όταν εκείνη ήταν «20 ετών και εκείνος στα 33».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ωστόσο το αρνείται, σημειώνοντας πως γνωρίστηκαν, όταν εκείνη είχε μόλις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο. 

«Με εξέπληξε όταν διάβασα ότι χαρακτήρισε την πολύ μικρή περίοδο της γνωριμίας μας σχέση, γιατί η δική μου ανάμνηση από αυτή ήταν ένας πολύ μεγαλύτερος μου άνδρας που ήταν ανατριχιαστικός, όταν μόλις είχα αποφοιτήσει από το σχολείο», ανάφερε, μεταξύ άλλων, η Νάταλι Πόρτμαν.

Και ο Moby «απάντησε» στις δηλώσεις της με τα δικά του «αποδεικτικά στοιχεία». 

Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους. Παράλληλα ο μουσικός ζήτησε συγγνώμη από την Πόρτμαν για την έλλειψη τακτ, χωρίς πάντως να παραδεχτεί ότι όσα έγραψε στο βιβλίο του είναι αναληθή. 

«Τώρα που πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιώ ότι πολλές από τις κριτικές που δέχτηκα επειδή συμπεριέλαβα την Νάταλι στο Then it Fell Apart είναι πολύ βάσιμες. Επίσης, αναγνωρίζω απόλυτα ότι ήταν πολύ απερίσκεπτο εκ μέρους μου να μην την ενημερώσω εκ των προτέρων ότι αναφέρεται στο βιβλίο, και εξίσου απερίσκεπτο ότι δεν σεβάστηκα πλήρως την αντίδρασή της. Θαυμάζω πολύ την Νάταλι, για την εξυπνάδα, τη δημιουργικότητα και τον ακτιβισμό της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και απεχθάνομαι το γεγονός ότι μπορεί να στεναχώρησα την ίδια ή την οικογένειά της. Προσπάθησα να χειριστώ όλα τα πρόσωπα που συμπεριέλαβα στο βιβλίο μου με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Παρ’ όλα αυτά ήταν πραγματικά απερίσκεπτο να μην τους ενημερώσω πριν από την έκδοση του βιβλίου. Γι’ αυτό, λοιπόν, ζητώ συγγνώμη από τη Νάταλι, αλλά και από τα άλλα πρόσωπα που συμπεριέλαβα στο βιβλίο χωρίς να τους ειδοποιήσω προηγουμένως. Επίσης, παραδέχομαι ότι, δεδομένης της δυναμικής της ηλικιακής διαφοράς μας των 14 ετών, θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχα ενεργήσει πιο υπεύθυνα και με μεγαλύτερο σεβασμό όταν πρωτογνώρισα την Νάταλι πριν από 20 χρόνια», αναφέρει σε αναρτήσή του ο Moby.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:16