search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:27
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρίνεται σκόπιμη η παράταση της εκλογικής διαδικασίας

26.05.2019 14:46
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρίνεται σκόπιμη η παράταση της εκλογικής διαδικασίας  - Media

 

Όπως είπε στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης δεν υπάρχει συνολική εικόνα για τις ουρές και την αναμονη.

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, όμως, κατά περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να αποφασίσει και να δώσει παράταση στην ψηφοφορία.

Αυτό όμως, θα κριθεί από κάθε δικαστικό αντιπρόσωπο, αλλά μετά τις έξι το απόγευμα και εφόσον κρίνει ότι οι πολίτες που θα βρίσκονται στην αναμονή δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν έως τις επτά το απόγευμα.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι πολλοί αποθαρρύνονται από την αναμονή και αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν και στα δύο εκλογικά τμήματα ο κ. Πουλάκης παρατήρησε ότι αυτό αποτελεί «πολιτική επιλογή». «Και στο ίδιο τμήμα, μπορεί κάποιος να πει ότι δεν θέλει να ψηφίσει π.χ. στις περιφερειακές εκλογές», είπε.

Όπως ανέφεραν πηγέ;ς του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν πάντως, ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παράταση της εκλογικής διαδικασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26