search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Πήγαν στην κάλπη με τα… άλογα (Photos/Video)

26.05.2019 15:12
Ναύπλιο: Πήγαν στην κάλπη με τα… άλογα (Photos/Video) - Media

 

Ασυνήθιστο μέσο επέλεξαν δύο αγρότες στο Ναύπλιο για να πάνε στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν για τις εκλογές: Έφτασαν εκεί… καβάλα στα άλογά τους.

Δύο φίλοι σίγουρα έκαναν την πιο εντυπωσιακή άφιξη σε εκλογικό κέντρο την Κυριακή.

Θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους για τα ζώα, καθώς η καθημερινότητά τους σχετίζεται με αυτά λόγω επαγγέλματος, καβάλησαν τα άλογά τους και πήγαν στο εκλογικό τμήμα.

Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος μαζί με το φίλο του Άγγελο Χουντάλα από το Ναύπλιο, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων, προσερχόμενοι έφιπποι στην εκλογική διαδικασία, προξενώντας έκπληξη στους άλλους ψηφοφόρους.

Μόλις έφτασαν εκεί, οι δύο αγρότες έδεσαν τα άλογά τους απ’ έξω, σε μια σκηνή που θύμιζε κάτι από… γουέστερν και μπήκαν μέσα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34