search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ Μπέου-εκλογέων – «Πάρε τις βαλίτσες σου και φύγε»

26.05.2019 15:55
«Οχετός» Μπέου: «Αηδιαστικό» το ζεύγος Νταλάρα – «Φιλιππινέζες» του Κιμούλης και Κονιόρδου - Media

 

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο 3ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας στην οδό Χρ.Σμύρνης, μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και πολιτών που περίμεναν εκείνη την ώρα για να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς, χωρίς να είναι γνωστό ποιος ξεκίνησε, ενώ οι πολίτες του φώναζαν “πάρε τις βαλίτσες σου και φύγε”. Σύμφωνα με καταγγελίες μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά και κατά της υποψήφιας με τον συνδυασμό “Βόλος, έξυπνη πόλη” Σόνιας Χαρανά η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, την οποία εξύβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ενώ η σύζυγος του κ. Μπέου κατέγραφε το επεισόδιο με το κινητό της μέσα από το αυτοκίνητό της.

Μετά από αυτό η κα Χαρανά κάλεσε την αστυνομία τρέποντας τον Αχιλλέα Μπέο σε φυγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει και σε μήνυση κατά του Δημάρχου Βόλου. Από το πρωί υπήρξαν καταγγελίες αντίπαλων συνδυασμών κατά του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου για παράνομη αφισοκόλληση έξω από τα εκλογικά κέντρα, που έφθασαν επισήμως και στην εκλογική επιτροπή ζητώντας την παρέμβασή της.

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26