search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23
MENU CLOSE

Κοζάνη: Συνελήφθη 63χρονος – Πήρε την καραμπίνα και τους πυροβόλησε

26.05.2019 17:37
Προφυλακιστέος ο 48χρονος που πυροβόλησε στη Χίο ανήλικους πρόσφυγες - Media

 

Ο 63χρονος πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, σε βάρος δύο ανδρών.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε περιοχή της Κοζάνης 63χρονος Έλληνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο 63χρονος αφού μετέβη σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου ο ιδιοκτήτης του, 46χρονος ημεδαπός, διασκέδαζε με ακόμη τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας από 43 έως 48 ετών, αρχικά προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με αυτούς.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα που είχε εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του, με το οποίο είχε μεταβεί στο αγροτεμάχιο, απείλησε τους προαναφερόμενους και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο εξ΄αυτών, χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με το όχημα.

Τελικά, οι αρχές εντόπισαν τον δράστη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου και συνελήφθη.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του οχήματος του δράστη ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, ενώ στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κάλυκας και δύο φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23