search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Παππάς για exit polls: Πιστεύουμε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη

26.05.2019 17:46
Παππάς για exit polls: Πιστεύουμε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη - Media

 

Μικρότερη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απ’ αυτή που προβλέπει το πρώτο κύμα των exit polls εκτιμά για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων.

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls», δήλωσε ο Νίκος Παππάς στο OPEN TV. Ο Ν. Παππάς συμπλήρωσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων αν και παραδέχθηκε ότι η ΝΔ «απ’ ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».

Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά».

Για τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18