search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:47
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς Κανέλλη – Φίλη για τη Χρυσή Αυγή (Video)

26.05.2019 21:43
«Αλληλοκαρφώματα» Κανέλλη - Μπογδάνου: Προσπαθεί να γίνει διάσημος - Πήρα περισσότερους σταυρούς από ‘κείνη - Media

 

Την έντονη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε ο ισχυρισμός του Νίκου Φίλη για μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχετε σκεφτεί ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η δίκη προχωρά και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μειώνονται στο μισό;» είπε ο κ. Φίλης για να σχολιάσει η κυρία Κανέλλη: «πριν από λίγο άκουγα σε ένα τραπέζι άκουγα ότι τη Χρυσή Αυγή την έριξε ο Βελόπουλος».

«Δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας. Αυτό σαπίζει την Χρυσή Αυγή» επεσήμανε ο κ. Φίλης και η κυρία Κανέλλη αντέδρασε λέγοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής.

«Θριαμβολογείστε για το 5%» είπε ο κ. Φίλης για να του απαντήσει η κυρία Καννέλη: «Όπως κάνατε εσείς που από το 4% και γίνατε 34% μεταλασσόμενοι στο πιο δεξιό κόμμα και το πιο συντηρητικό του συνταγματικού τόξου. Τους δώσατε κάθε διευκόλυνση μπας και αυξηθούν τα ποσοστά».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10