21/10/2019 04:51:44

Άγριος καβγάς Κανέλλη - Φίλη για τη Χρυσή Αυγή (Video)

Άγριος καβγάς Κανέλλη - Φίλη για τη Χρυσή Αυγή (Video) - Media

 

Την έντονη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε ο ισχυρισμός του Νίκου Φίλη για μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχετε σκεφτεί ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η δίκη προχωρά και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μειώνονται στο μισό;» είπε ο κ. Φίλης για να σχολιάσει η κυρία Κανέλλη: «πριν από λίγο άκουγα σε ένα τραπέζι άκουγα ότι τη Χρυσή Αυγή την έριξε ο Βελόπουλος».

«Δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας. Αυτό σαπίζει την Χρυσή Αυγή» επεσήμανε ο κ. Φίλης και η κυρία Κανέλλη αντέδρασε λέγοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής.

«Θριαμβολογείστε για το 5%» είπε ο κ. Φίλης για να του απαντήσει η κυρία Καννέλη: «Όπως κάνατε εσείς που από το 4% και γίνατε 34% μεταλασσόμενοι στο πιο δεξιό κόμμα και το πιο συντηρητικό του συνταγματικού τόξου. Τους δώσατε κάθε διευκόλυνση μπας και αυξηθούν τα ποσοστά».

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.