search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Μήνυμα συσπείρωσης από Τσίπρα σε ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα

27.05.2019 09:13
Μήνυμα συσπείρωσης από Τσίπρα σε ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα - Media

 

Ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με ομιλία του πρωθυπουργού. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια συνεδρίαση της ΚΕ και της πλατιάς συντονιστικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά ττην ήττα στη χθεσινή κάλπη των ευρωεκλογών αναμένεται να απευθυνεί στο κόμμα καλώντας το να δώσει τη μάχη για στο σχέδιο στήριξης των πολλών  και στις εθνικές εκλογές, επιχειρώντας ενδεχομένως έναν πρώτο απολογισμό. Η σε βάθος αποτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στην εβδομάδα, άλλωστε ο πρωθυπουργός την Τρίτη θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Άτυπο δείπνο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων.

Ωστόσο σε πρώτη φάση φαίνεται πως ο πρωθυπουργός επιθυμεί να στείλει το μήνυμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος και συσπειρωμένος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15