07/08/2020 22:00:13

Συνεδρίαση τομεαρχών ΝΔ: Προτείνουν τον Μεϊμαράκη για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ

Συνεδρίαση τομεαρχών ΝΔ: Προτείνουν τον Μεϊμαράκη για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ - Media

 

Με αντικείμενο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά, και τον αντίκτυπο της ευρείας νίκης της ΝΔ στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, συνεδριάζουν αυτή την ώρα οι τομεάρχες του κόμματος.

Παρών στην συνεδρίαση ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης ΜεΪμαράκης και ο επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση Νικήτας Κακλαμάνης.

Η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα του ΕΛΚ που αύξησε τα ποσοστά του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αυριανή συνεδρίαση των αρχηγών στις Βρυξέλλες θα είναι αυτός με τις προοπτικές σε ένα μήνα να είναι Πρωθυπουργός.

Αυτό, σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που συμμετέχουν στις διεργασίες για τα ευρωπαϊκά όργανα, δίνει μεγάλη δυναμική στη ΝΔ για να διεκδικήσει ρόλο στις εξελίξεις και να θέσει θέματα στις συζητήσεις για τις πολιτικές θέσεις του ΕΛΚ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόταση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την θέση του αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ ή για την αντιπροεδρία του Ευρωκοινοβουλίου. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, καθώς οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν αύριο στις Βρυξέλλες και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.