search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:24
MENU CLOSE

Αλβανία: Συνελήφθη ο δεύτερος καταζητούμενος της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

27.05.2019 12:18
Αλβανία: Συνελήφθη ο δεύτερος καταζητούμενος της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Media

 

Συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές ο δεύτερος καταζητούμενος δολοφόνος της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος καταζητούμενος είχε διαφύγει της σύλληψης όταν η υπόθεση της δολοφονίας είχε εξιχνιαστεί. Ο καταζητουμενος ήταν ο Έτο Μάνα , γνωστός στις ελληνικές αρχές και ως «Φτερωτός Μαραντόνα».

Οι ελληνικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί αίτημα τουΥπουργείου Δικαιοσύνης προς το αντίστοιχο στην Αλβανία έτσι ώστε ο δεύτερος δολοφόνος να εκδοθεί στη χώρα μας. Σε εξέλιξη είναι η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Μ. Ζαφιερόπουλου.

Τι είπαν οι αλβανικές αρχές

Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές, ο Αλβανός καταζητούμενος ενεπλάκη το βράδυ της Κυριακής σε ένοπλη συμπλοκή με αντίπαλη συμμορία στη χώρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, σκοτώθηκε ένας φερόμενος συνεργός του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:24