search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Νέος γύρος περιοδειών για τον Μπακογιάννη – Ξεκινά από το Παγκράτι

27.05.2019 14:52
Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπακογιάννης για Βοτανικό - Media

 

Νέο γύρο περιοδειών και συναντήσεων ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή του Παγκρατίου και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. «Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά, για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής, 2 Ιουνίου. «Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες, έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη, αλλά και εντολή να φύγουμε μπροστά. Όλοι μαζί πάμε να ανεβάσουμε την Αθήνα Ψηλά», είπε ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας για την αλλαγή που έχει ανάγκη η πρωτεύουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39