search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:17
MENU CLOSE

Την Συμφωνία των Πρεσπών θα τη σεβαστούν και οι επόμενες κυβερνήσεις, λένε στο γερμανικό ΥΠΕΞ

27.05.2019 16:22
Την Συμφωνία των Πρεσπών θα τη σεβαστούν και οι επόμενες κυβερνήσεις, λένε στο γερμανικό ΥΠΕΞ - Media

 

Η “Συμφωνία των Πρεσπών” είναι μια «πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης» της Ελλάδας, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίχαελ Ροτ, τονίζοντας την πεποίθησή του ότι θα την σεβαστεί και οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση της χώρας.

«Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική “άγκυρα” σταθερότητας και συμφιλίωσης», δήλωσε ο κ. Ροτ νωρίτερα σήμερα, κατά την διάρκεια συζήτησης με ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Ροτ διευκρίνισε πάντως ότι εκφράζει με αυτόν τον τρόπο την ελπίδα του, αλλά δεν επιθυμεί να προκαταλάβει την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου και το εκλογικό αποτέλεσμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15