search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:37
MENU CLOSE

«Σαρωτική» η διαφορά Μαρινάκη από τον δεύτερο σε σταυρούς στον Πειραιά

27.05.2019 17:12
«Σαρωτική» η διαφορά Μαρινάκη από τον δεύτερο σε σταυρούς στον Πειραιά - Media

 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικράτησε με μεγάλη διαφορά σε σταυρούς στον Δήμο Πειραιά και εξελέγη πρώτος μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλαβε 13.125 ψήφους, την ώρα που ο δεύτερος του ψηφοδελτίου και πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης έφτασε μόλις τις 2.243 ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδυασμός του δημάρχου Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δεύτερου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εξασφαλίσει την εκλογή του από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» συγκέντρωσε ποσοστό 45,34% και 33.169 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νικόλαο Βλαχάκο («Πειραιάς Πόλη Πρότυπο») με ποσοστό 27,13% και 19.845 ψήφους.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης θα έχει την στήριξη 22 δημοτικών συμβούλων, ενώ ο αντίπαλός του στον επερχόμενο β’ γύρο της Κυριακής 2 Ιουνίου κατέλαβε 13 έδρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24