23/01/2020 19:41:21

«Σαρωτική» η διαφορά Μαρινάκη από τον δεύτερο σε σταυρούς στον Πειραιά

«Σαρωτική» η διαφορά Μαρινάκη από τον δεύτερο σε σταυρούς στον Πειραιά - Media

 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικράτησε με μεγάλη διαφορά σε σταυρούς στον Δήμο Πειραιά και εξελέγη πρώτος μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλαβε 13.125 ψήφους, την ώρα που ο δεύτερος του ψηφοδελτίου και πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης έφτασε μόλις τις 2.243 ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδυασμός του δημάρχου Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δεύτερου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εξασφαλίσει την εκλογή του από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» συγκέντρωσε ποσοστό 45,34% και 33.169 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νικόλαο Βλαχάκο («Πειραιάς Πόλη Πρότυπο») με ποσοστό 27,13% και 19.845 ψήφους.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης θα έχει την στήριξη 22 δημοτικών συμβούλων, ενώ ο αντίπαλός του στον επερχόμενο β' γύρο της Κυριακής 2 Ιουνίου κατέλαβε 13 έδρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.