search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Δεκατετράχονο αγόρι επιτέθηκε φρενιασμένο και δολοφόνησε τον 15χρονο φίλο του, επειδή έχασε σε videogame

28.05.2019 09:43
Σοκ: έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του επειδή του αρνήθηκε να «ρίξει» το παιδί - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Νιζνάγια Άπσχα της Ουκρανίας. Ακόμη και οι αστυνομικοί όταν είδαν το θέαμα με τον νεκρό 15χρονο που τον δολοφόνησε ο φίλος του λύγισαν.

Το θύμα είχε μαχαιρωθεί με μανία 27 φορές ενώ το κεφάλι του κρεμόταν μόνο από μια μικρή πέτσα  στο σβέρκο. Όλο το υπόλοιπο είχε κοπεί.

Δράστης είναι ο Βάσια Τούντρα 14 ετών γιος του μεγιστάνα της περιοχής. Θύτης είναι ο 15χρονος Βάσια Ποπ, προσωπικός φίλος του Τούντρα.

Κατά την απολογία του Τούντρα έπαιζε ηλεκτρονικό παιχνίδι σε κονσόλα μπροστά στην τηλεόραση όταν έχασε. Και όχι μόνο αυτό είπε, αλλά το θύμα ξεκίνησε μόνος του νέο παιχνίδι. Τότε τον έπιασε αμόκ. Άρχισε ν φωνάζει και να βρίζει ενώ βαστούσε στο χέρι του ένα μαχαίρι το οποίο το ανεβοκατέβασε 27 φορές στο σώμα του φίλου του.

Πάντως κατά την απολογία του στο δικαστήριο ο Τούντα τα άλλαξε. Είπε ότι το έκανε επειδή το θύμα την προηγούμενη μέρα είχε προσβάλλει τον παππού του, που του κατέβασε τα παντελόνια στη μέση της πλατείας.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή 3,5 χρόνων και ήδη ο δράστης θα την εκτίσει σε ειδικό ίδρυμα για παιδιά,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:38