search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Έκαναν πάρτι για την έξωση της ενοχλητικής γειτόνισσας (Photos)

28.05.2019 09:53
Έκαναν πάρτι για την έξωση της ενοχλητικής γειτόνισσας (Photos) - Media

 

Πάρτι στον δρόμο διοργάνωναν οι κάτοικοι του Χαλ στη Βρετανία για να γιορτάσουν τη δικαστική απόφαση που έκανε έξωση σε γειτόνισσά τους, η οποία είχε κάνει το σπίτι της αχούρι και τον κήπο… στάβλο. Οι κάτοικοι περιγράφουν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης την Κέιτ Μπέντλεϊ σαν « γειτόνισσα από την κόλαση», δηλώνοντας περιχαρείς που κατάφεραν να απαλλαγούν από αυτήν.

Ύστερα από πολύμηνη διαμάχη το ανώτατο δικαστήριο της Αγγλίας τη διέταξε να εγκαταλείψει το σπίτι που ενοικίαζε, καθώς του είχε προκαλέσει ζημιές άνω των 28.300 ευρώ. Στο εσωτερικό του σπιτιού η γυναίκα είχε ξηλώσει τα πατώματα, έσπασε τζάμια άνοιξε τρύπες στους τοίχους, ενώ τα δωμάτια ήταν γεμάτα με σπουπίδια.

Φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν κατά τη δίκη δείχνουν τον κήπο της γεμάτο σκουπίδια, λάστιχα και ρόδες ποδηλάτων, σπασμένα παράθυρα και χαλασμένα αντικείμενα. Φωτογραφικό υλικό επιβεβαίωσε μάλιστα τις καταγγελίες των γειτόνων της ότι κάποιες φορές μετέτρεψε τον κήπο της σε… στάβλο, φιλοξενώντας ένα άλογο.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50