search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:04
MENU CLOSE

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς 

28.05.2019 10:01
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς  - Media

 

Σαφής εικόνα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς, προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το υπουργείο Εσωτερικών, στο 32,26% της ενσωμάτωσης των σταυρών στο αποτέλεσμα.

Ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και στην παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα που επανεκλέγεται από τον πρώτο γύρο, προηγείται η Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με 13.267 σταυρούς και με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον επόμενο υποψήφιο σύμβουλο. Αυτός είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας με 7.357 σταυρούς ενώ τρίτος μέχρι στιγμής είναι ο Άγγελος Χαριστέας με 6.804 σταυρούς. Ακολουθούν ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Σωκράτης Δώρης, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, η Όλγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Πάρις Μπίλλιας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Αθανάσιος Κικής και η Λίνα Φιλιππιάδου.

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου με 1.375 σταυρούς, η Δήμητρα Θωμά με 968 και ο Γιώργος Ζέρβας με 952. 

Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος με 1.246, ο Πόλης Ασαρίδης με 638 και ο Δημήτρης Κνης με 526. Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ο Γιάννης Ζιώγας με 785 και ο Νίκος Αγαθαγγέλλου με 616.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, σε ποσοστό 91,02% της ενσωμάτωσης, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και σε σύνολο 71 εδρών η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, “Αλληλεγγύη, Δυναμώνουμε τη Μακεδονία”, καταλαμβάνει 44 έδρες, του Χρήστου Γιαννούλη, “Κοιτάμε Μπροστά”, οκτώ, του Χρήστου Παπαστεργίου, “Πράξεις για τη Μακεδονία”, πέντε, του Σωτήρη Αβραμόπουλου, “Λαϊκή Συσπείρωση”, τέσσερις, του Νίκου Χρυσομάλλη, “Ελληνική Αυγή”, τρεις, του Φίλιππου Γκανούλη, “Οικολογία Πράσινη Λύση”, δύο και του Γαβριήλ Αβραμίδη, “Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία”, επίσης δύο. Από μία θέση καταλαμβάνουν η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία), ο Θανάσης Αγαπητός (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ο Δημήτρης Βάνης (Εγγύηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03