search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Κόντρα ΣΚΑΙ- ΑΝΤ1 για τον νικητή των εκλογών

28.05.2019 10:42
Κόντρα ΣΚΑΙ- ΑΝΤ1 για τον νικητή των εκλογών - Media

 

Η βραδιά των εκλογών πέρασε και πλέον οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν την αποτίμησή τους.

Στην ελληνική τηλεόραση βέβαια συμβαίνουν και παράδοξα όπως το να πανηγυρίζουν δύο κανάλια για την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς. Μία ματιά να ρίξει κανείς στις ανακοινώσεις ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 και θα του λυθούν όλες οι απορίες.

«Τον ΑΝΤ1 επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για τη μεγάλη βραδιά των εκλογών. Ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Νίκο Χατζηνικολάου κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 19,4% στη ζώνη μετάδοσής του τερματίζοντας πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54» ανέφερε το κανάλι του Αμαρουσίου.

Από την άλλη ο ΣΚΑΪ ανέφερε: «Ο ΣΚΑΪ είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των εκλογών, κερδίζοντας σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο, εκείνο της κάλυψης των κρίσιμων εκλογών, την προτίμηση όλων των τηλεθεατών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen ο ΣΚΑΪ πέρασε με άνεση μπροστά με ποσοστό 23,4% στο σύνολο κοινού από την έναρξη της εκλογικής βραδιάς στις 17:50».

Δύο κανάλια πανηγυρίζουν για την πρωτιά την βραδιά των εκλογών.

Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στο γενικό σύνολο ενώ ο ΑΝΤ1 πρώτευσε στο δυναμικό. Πρέπει να τονιστεί βέβαια ότι κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς δεν υπάρχουν ούτε διαφημίσεις ούτε τοποθετήσεις προϊόντων οπότε και τα κανάλια δεν κεφαλοποιούν το ποσοστό στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:29