search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Αποκάλυψη 20 χρόνια μετά: O ANT1 σκόπευε να «κόψει» την πιο επιτυχημένη σειρά του στο 8ο επεισόδιο

28.05.2019 10:55
Νοέμβριος-τηλεθέαση: Εκτοξεύθηκε ο ΑΝΤ1 - Media

 

Υπήρξε μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του ΑΝΤ1, με το κοινό να μην χορταίνει να τη βλέπει σε επανάληψη ακόμα και 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της.

Προβολή η οποία μόνο ικανοποιημένους δεν άφησε τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1…

Ο λόγος για τα θρυλικά «Εγκλήματα», τα οποία μόλις ξεκίνησαν έκαναν κάτι περισσότερο από απογοητευτικά νούμερα, με αποτέλεσμα το κανάλι να καλείται να λάβει δραστικά μέτρα.

Μια πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με αυτό έκανε ο Κώστας Κόκλας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Λάθος», στην οποία παραδέχτηκε ότι η σειρά είχε «κοπεί» από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, χωρίς το κοινό να έχει ιδέα!

«Τα κανάλια είχαν αρνηθεί να πάρουν το σήριαλ. Στο 8ο επεισόδιο κοπήκαμε, σταματήσαμε. Φαλίρισε ο παραγωγός κι εμείς χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Όταν άρχισε να παίζεται έκανε άθλια νούμερα. Ξαφνικά στο 6ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 25-30% και στο 8ο 40%. Μας πήραν λοιπόν από τον ΑΝΤ1 και μας είπαν να ξεκινήσουμε γυρίσματα γιατί το σήριαλ σκίζει», είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:23