search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για τον Τάσο Δούση στο Open TV – Ποια αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει (Photos)

28.05.2019 14:09
Πρεμιέρα για τον Τάσο Δούση στο Open TV – Ποια αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει (Photos) - Media

 

Οι «Εικόνες», μια από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφουν, κάνοντας πρεμιέρα στο OPEN τo Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20.00. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης ταξιδεύει σε πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Εικόνες».

Από την Καππαδοκία της Τουρκίας μέχρι το πολύβουο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας της Αμερικής, από τις εξωτικές Μαλδίβες μέχρι και την απροσπέλαστη Νότια Κορέα, από το Ουζμπεκιστάν και τον πανάρχαιο πολιτισμό μέχρι το Ντουμπάι -τη δύση της Ανατολής-, ο Τάσος Δούσης αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες του κάθε πολιτισμού και της κάθε χώρας.

Συναντά ντόπιους, αναζητά την παράδοση, τα αξιοθέατα, τις εμπειρίες που προσφέρει ο κάθε προορισμός και δοκιμάζει τα τοπικά φαγητά.

Με μήνυμα «Δεν ταξιδεύουμε για εμάς αλλά ταξιδεύουμε για εσάς», ο Τάσος Δούσης κάνει τους τηλεθεατές συνταξιδιώτες του. Η κάμερα ακολουθεί τον Τάσο Δούση σε ένα ταξίδι περιπέτειας και ανακάλυψης, αποτυπώνοντας πληροφορίες και «Εικόνες» που δίνουν μια νέα διάσταση στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09