search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι να ψηφίσουν για την αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη

29.05.2019 07:15
Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι να ψηφίσουν για την αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη - Media

 

Κάλεσμα στους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, από τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

«Η πόλη χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη, μας χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτή την Κυριακή» ανέφερε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στον ιστορικό πεζόδρομο και συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, διαβεβαιώνοντας ότι θα επισκέπτεται την περιοχή και μετά τις εκλογές.

«Ήρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει» είπε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:38