search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Δεν τον λύγισαν οι White Walkers τον νίκησε το αλκοόλ και το άγχος – Ο Τζον Σνόου σε κέντρο αποτοξίνωσης

29.05.2019 07:37
Δεν τον λύγισαν οι White Walkers τον νίκησε το αλκοόλ και το άγχος – Ο Τζον Σνόου σε κέντρο αποτοξίνωσης - Media

 

Δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν οι απέθαντοι από το απόλυτο κρύο. Δεν τον έκαμψαν οι δράκοι της Καλίσι. Δεν τον σκότωσε η Ντενέρις, και τον λύγισαν το άγχος και το αλκοόλ.

Ο Τζον Σνόου του game of thrones, ο Κιτ Χάριγκτον, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει καταβληθεί σε μεγάλο βαθμό από το άγχος αλλά και από το αλκοόλ και την ημέρα που παιζόταν στις οθόνες το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Τζον Σνόου είχε ήδη μεταφερθεί στην κλινική αποτοξίνωσης.

Ο ατζέντης του μάλιστα επιβεβαίωσε την εισαγωγή στην κλινική και είπε: «Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα».

Το συγκεκριμένο κέντρο αποτοξίνωσης χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις. Μάλιστα ο Σνόου είναι ελεύθερος να μπαινοβγαίνει όποτε θελήσει στο κέντρο αυτό.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Χαρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, για την οποία είπε ο ατζέντης του ηθοποιού: «Η γυναίκα του Ρόουζ είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43