search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ μια Ισπανίδα πολιτικός (Photos)

29.05.2019 08:01
Σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ μια Ισπανίδα πολιτικός (Photos) - Media

 

Ίδια η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια Ισπανίδα πολιτικός η οποία είναι, μάλιστα, μαμά ενός νεογέννητου μωρού όπως και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο λόγος για τη 40χρονη Begona Villacis, η οποία την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο όπου πήγε να ψηφίσει με τη νεογέννητη κόρη της.

Πολλοί ήταν αυτοί που επισήμαναν την τρομερή ομοιότητα των δυο γυναικών αν και πιθανότητα είναι κάτι που και η ίδια επιδιώκει, καθώς την είδαμε να φορά σχεδόν το ίδιο παλτό με αυτό της Μέγκαν Μαρκλ κατά την πρώτη της εμφάνιση με τον σύζυγο και το μωρό τους.

Η Ισπανίδα πολιτικός, που είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει υιοθετήσει, μάλιστα, το ίδιο hairstyle με τη Δούκισσα.

“Πολλοί είναι οι άνθρωποι που καθημερινά με σταματούν στον δρόμο, πιστεύοντας ότι είμαι η Μέγκαν Μαρκλ. Κάποιες φορές το βρίσκω διασκεδαστικό. Οι κόρες μου, πάντως, με πειράζουν συχνά για το γεγονός αυτό” δηλώνει η ίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50