search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Europa League: Ώρα τελικού στο Μπακού – Τσέλσι και Άρσεναλ για την ευρωπαϊκή δόξα

29.05.2019 08:18
Europa League: Ώρα τελικού στο Μπακού - Τσέλσι και Άρσεναλ για την ευρωπαϊκή δόξα - Media

 

Όταν η Τσέλσι συναντήσει την Αρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, στον τελικό του Europa League (22:00), στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας, το μόνο σίγουρο είναι ότι το τρόπαιο βάρους 15 κιλών θα ταξιδέψει σίγουρα όχι μονάχα στην Αγγλία, αλλά και στο Λονδίνο. 
 
Ο αγώνας αυτός μπορεί να είναι ο τελευταίος του προπονητή της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει θέση για την επόμενη σεζόν του Champions League και έφτασε στον τελικό του League Cup πριν χάσει στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αντίθετα, η Άρσεναλ, υπό τις οδηγίες του Ουνάι Εμερι, στην πρώτη του σεζόν στο Λονδίνο, δεν πρόλαβε να βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της Premier League, που εξασφαλίζουν παρουσία στο Champions League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24