search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιοι επώνυμοι σάρωσαν σε ψήφους και εκλέχθηκαν

29.05.2019 08:42
Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιοι επώνυμοι σάρωσαν σε ψήφους και εκλέχθηκαν - Media

 

Έχει αρχίσει και γίνεται συνήθεια να κατεβαίνουν επώνυμοι δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και αθλητές στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάτι τέτοιο συνέβη και αυτή τη φορά με τους περισσότερους να παίρνουν σταυρούς στους δήμους που κατέβηκαν. 

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, μοντέλα, ακόμη και παίκτες σε ριάλιτι παιχνίδια, κατάφεραν να εκλεγούν την πρώτη εβδομάδα των εκλογών.

Στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα ψηλά», κατάφεραν να τα πάνε πολύ καλά σε ψήφους η Κατερίνα Γκαγκάκη (5.952) και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης (2.619).

Και ο Δήμος Πειραιά είχε θετικά αποτελέσματα για επώνυμους, όπου στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς νικητής», η Νόνη Δούνια είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν ψηλά με 1.524 ψήφους. Στον ίδιο συνδυασμό και ο πρώην τερματοφύλακας, Αντώνης Νικοπολίδης, εκλέχθηκε με 1.179 ψήφους.

Στον Δήμο Περιστερίου, έναν από τους μεγαλύτερους στην χώρα, ο Ανδρέας Παχατουρίδης εκλέχθηκε ξανά δήμαρχος με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών», έχοντας στον συνδυασμό του τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής τα πήγε περίφημα στις δημοτικές εκλογές 2019, μαζεύοντας 4.552 ψήφους.

Σε άλλους Δήμους της Αττικής, η Μπέσσυ Αργυράκη και η Μαίρη Μηλιαρέση σάρωσαν επίσης στις δημοτικές εκλογές 2019 και μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο στη Γλυφάδα, με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου. Οι δύο κυρίες συγκέντρωσαν 1.591 και 933 ψήφους αντίστοιχα.

Στον δήμο Παιανίας εκλέχθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, ενώ στην Αγία Βαρβάρα, ο συνδυασμός του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», έφερε τον γνωστό ράπερ, Νίκο Βουρλιώτη να εκλέγεται άνετα με 706 ψήφους. Μαζί του εκλέχθηκε και ο ποδοσφαιριστής, Χρήστος Πατσατζόγλου.

Τέλος, στα βόρεια προάστια και τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι», η Σάρα Εσκενάζυ με 529 ψήφους, πήρε κι αυτή θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Επίσης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως μισθοφόρος από το Survivor 1 κατάφερε να βρίσκεται μεταξύ των 9 δημοτικών συμβούλων που εκλέγει ο νυν δήμαρχος Ιωάννης Σταθόπουλος στην Αγία Παρασκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24