29/01/2020 07:49:47

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης ζήτησε ο Ορφανός

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης ζήτησε ο Ορφανός - Media

 

Αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός.

Όπως γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης, το αίτημα έγινε δεκτό και η επανακαταμέτρηση θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι στις 3.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον" του κ. Ορφανού αναφέρει:

"Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 29 Μαΐου 2019) στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00".

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 99,79% και με μόλις ένα εκλογικό κέντρο να απομένει για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, ο Γιώργος Ορφανός βρίσκεται στην τρίτη θέση με μόλις 488 ψήφους διαφορά από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που είναι δεύτερος.

Σημειώνεται πως το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης θα κρίνει εάν ο συνδυασμός του Γιώργου Ορφανού θα προσφύγει στη συνέχεια στο εκλογοδικειο για να διεκδικήσει τη δικαίωσή του. Η διαδικασία αυτή δεν επηρεάζει την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τη συμμετοχή των Νίκου Ταχιάου και Κωνσταντίνου Ζέρβα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.