search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Ένωση Αθέων: Μετά τους Χριστιανούς, προκαλούν τους Μουσουλμάνους διοργανώνοντας φαγοπότι στο Ραμαζάνι

29.05.2019 13:20
Ένωση Αθέων: Μετά τους Χριστιανούς, προκαλούν τους Μουσουλμάνους διοργανώνοντας φαγοπότι στο Ραμαζάνι - Media

 

Η εναντίωση στις θρησκείες προκαλώντας το αίσθημα όσων τις ασπάζονται αποτελεί μία τακτική που «χωράει» πολλή συζήτηση. Μια συζήτηση που άνοιξε με τις συνεστιάσεις κρεατοφαγίας που διοργανώνει η Ένωση Αθέων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, και που αναμένεται να δοθεί συνέχεια μετά το κάλεσμα της Ένωσης προς τους Μουσουλμάνους σε επιδεικτική αποχή από τη νηστεία, στην κορύφωση του Ραμαζανιού.

Η Ένωση Αθέων λοιπόν, σε ανακοίνωσή της, καλεί τους Μουσουλμάνους «στο Ηλιόλουστο Γεύμα μας που συν-διοργανώνεται με τα μέλη μας που είναι πρώην μουσουλμάνοι».

«Συντασσόμαστε με τους διωκόμενους που τιμωρούνται με μαστίγωση, ραβδισμούς και φυλάκιση, και τα παιδιά και τους/τις αδύναμους-ες που τυχαίνουν κακομεταχείρισης στο όνομα της θρησκείας. Είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε να νηστέψει. Το να αψηφούμε την νηστεία είναι δικό μας δικαίωμα.

Χορτοφάγοι ή όχι, είσαστε καλοδεχούμενοι και καλοδεχούμενες, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Αποστάτες όλων των θρησκειών, ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Το απόγευμα της Παρασκευής 31-05-2019 (πριν την Λάιλατ Αλ-Καντρ*) στις 17:30 με 21:30 στον “Θανάση”, Μητροπόλεως 82 (σταθμός ηλεκτρικού Μοναστηράκι)», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ διευκρινίζεται ότι τη «νύχτα της δύναμης», σύμφωνα με «την ισλαμική μυθολογία», ο Αλλάχ αποκάλυψε το Κοράνι στον προφήτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:12