search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Τέσσερα «μαγικά» για να μαζέψετε σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα

29.05.2019 13:42
Προειδοποίηση γιατρού: Φοράτε γυαλιά και όχι φακούς επαφής, μπορεί να λειτουργήσουν σαν ασπίδα για τα σταγονίδια του κορωνοϊού - Media
 
Πόσες φορές σας έχει σπάσει ένα γυάλινο πιάτο, ποτήρι ή και μπουκάλι; Σίγουρα η απάντηση είναι «αρκετές».
 
Για να μαζέψετε αποτελεσματικά κάθε μικρό γυαλάκι από το πάτωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους 4 τρόπους που σας δίνουμε.
 
Πατάτα Πάρτε μια πατάτα, κόψτε την στη μέση και χρησιμοποιήστε τη μισή για να πιέσετε με αυτήν πάνω στα γυαλιά. Αυτά θα κολλήσουν ή και θα τρυπήσουν την πατάτα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από το πάτωμα.
 
Υγρό χαρτί κουζίνας Πάρτε ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί κουζίνας και βρέξτε το. Διπλώστε το μερικές φορές και πιέστε το ελαφρά πάνω στα κομμάτια γυαλιού. Σιγουρευτείτε ότι το έχετε διπλώσει καλά για να μην υπάρχει κίνδυνος να διαπεράσουν τα γυαλιά το χαρτί και επομένως στο χέρι σας.
 
Κομμάτι ψωμιού Πάρτε μια φέτα ψωμιού (είναι αρκετή για να κάνει όλη τη δουλειά) και ακουμπήστε την πάνω στα κομμάτια γυαλιού. Ταμπονάρετε στο πάτωμα με αποτέλεσμα τα γυαλάκια να κολλήσουν στην ψίχα του ψωμιού.
 
Ταινία Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια.
 
Στο τέλος εννοείται πως θα πρέπει να περάσετε όλη την επιφάνεια (ειδικά αν μιλάμε για το πάτωμα) με την ηλεκτρική σας σκούπα.
 
Πηγή: spirossoulis.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08