search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:38
MENU CLOSE

Άντζυ Σαμίου σε παροξυσμό: Ο Άδωνις θα ανακοινώνει με οργασμό μέτρα λιτότητας –  Έχω δουλέψει και σε εργοστάσιο και ξέρω τι βούρδουλας πέφτει

29.05.2019 14:04
Άντζυ Σαμίου σε παροξυσμό: Ο Άδωνις θα ανακοινώνει με οργασμό μέτρα λιτότητας -  Έχω δουλέψει και σε εργοστάσιο και ξέρω τι βούρδουλας πέφτει - Media

 

Με αναρτήσεις κατά της ΝΔ πλημμύρισε ο λογαριασμός της Άντζυ Σαμίου στο Facebook.

«Ο πανένδοξος λαός μας, με έναν τρόπο έχει μάθει να συμμορφώνεται… μαστίγιο και καρότο! Που πας εσύ να τους δώσεις ελευθερίες και παροχές; Βάλτους ένα κουτί να τους ψέλνει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το ποιοι είναι και τι πρέπει να κάνουν, φοβέριζε τους από το πρωί μέχρι το βράδυ πως θα χάσουν το ψωμί τους και δεν θα τους χάσεις ποτέ…εκεί θα τους έχεις στρατιωτάκια.. ε μα πια!» γράφει σε μία εξ αυτών, ενώ σε μια άλλη σημειώνει:

«Καλά τα λέμε βέβαια εδώ μέσα…. αλλά πρέπει να τα πούμε και έξω, στις γειτονιές! Δεν έχουν όλοι ίντερνετ, αλλά τηλεόραση έχουν! Βλέπουν το ΣΚΑΪ σε HD».

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι : «Μη φαντάζεστε πως τρομάζουν όλοι από το 7ημερο… οι εργαζόμενοι ναι, αλλά οι επιχειρηματίες το θέλουν σαν τρελοί! Έχω δουλέψει ΚΑΙ σε εργοστάσιο και ξέρω τι βούρδουλας πέφτει…».

«Ε, εσείς στην Καλλιθέα το Μοσχάτο και το Φάληρο…. Θέλετε τα ακίνητα σας να έχουν κάποια αξία τα επόμενα χρόνια; Θέλετε την παραλία που φτιάχνει η Δούρου μαζί με τα αντιπλημμυρικά έργα; Θέλετε όαση πρασίνου εκεί να πηγαίνετε με τα παιδιά σας, η μπουζούκια και κλαμπάκια να μολύνουν κι άλλο την ακτή; ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ αλλιώς ο Πατούλης θα το κάνει σαν τα μούτρα του!», γράφει σε μια άλλη.

«Το παν είναι να ανέβουν στην εξουσία! Μετά θα σου πετάνε τον Άδωνη στα παράθυρα να τσιρίζει και να κοκορεύεται για τα μέτρα λιτότητας, που με οργασμό θα σου ανακοινώνει!», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36