search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Πολάκης: Στις 7 Ιουλίου διαλέγουμε – Ελεύθερη πρόσβαση ανασφάλιστων ή πέταγμά τους σε υγειονομικό Καιάδα;

29.05.2019 16:33
Πολάκης: Στις 7 Ιουλίου διαλέγουμε – Ελεύθερη πρόσβαση ανασφάλιστων ή πέταγμά τους σε υγειονομικό Καιάδα; - Media

 

Για τα μέτρα που περιμένουν τους Έλληνες πολίτες στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση που ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές που αναμένονται να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου έγραψε σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ…
-Κατάργηση 5ευρου και 25ευρου στα νοσοκομεία η επαναφορά τους??
-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ή πέταγμα των ανθρώπων αυτών σε υγειονομικό Καιάδα ???.
-Αύξηση του ορίου δαπανών των νοσοκομείων (με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της υπερτιμολόγησης υλικών και της αλλαγής των προϋπολογισμών προς όφελος της πρόσληψης και των αμοιβών προσωπικού) από το 1,5 δις. ευρώ του 2015 στα 1,850 δις του 2018 ή επαναφορά των περικοπών με άνθηση ξανά της κλοπής του δημοσίου χρήματος???
-ΕΟΠΥΥ που να χρωστάει το 2015 2 δισ ευρώ σε ιδιώτες πάροχους ,να τους πληρώνει στη χάση και στη φέξη, έχοντας δώσει το 2014 80 εκατ. ευρώ όλα όλα στα δημόσια νοσοκομεία ή ΕΟΠΠΥ που σήμερα να χρωστάει ούτε 100 εκατομμύρια, να πληρώνει τους ιδιώτες πάροχους σε 60-90 μέρες από την υποβολή με ηλεκτρονική εκκαθάριση και να έχει δώσει στα δημόσια νοσοκομεία και τις ΥΠΕ 670 εκατ. το 2018????
-Νοσοκομεία που 31/12/14 να χρωστάνε 735 εκατομμύρια ευρώ ή νοσοκομεία που 31/12/18 να έχουν ταμειακό πλεόνασμα 260 εκατομμύρια ευρώ???
-Νοσοκομεία με επάρκεια σε υλικά, αντιδραστήρια, αναλώσιμα ή νοσοκομεία που να σε στέλνουν να τα αγοράζεις από φαρμακεία???
-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 570 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΜΕΘ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ )Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ 438 ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΜΕΘ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ 2015???
-19.500 προσλήψεις μέχρι σήμερα στις δομές της δημόσιας υγείας με άλλες 4.500 χιλιάδες σε διαδικασία προκήρυξης και διορισμού από τον Οκτώβρη του 2015 μέχρι σήμερα ή απολύσεις όλων των συμβασιούχων που τόσα προσέφεραν και προσφέρουν στο ΕΣΥ???
-10.000 προγραμματισμένες μόνιμες προσλήψεις στο χώρο της υγείας τα χρόνια 2019-2022(οι πρώτες 1000 από αυτές που αφορούν γιατρούς προκηρύχθηκαν ήδη) ή επαναφορά του κανόνα μια πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις???
-Διώξιμο των εργολαβικών συνεργείων και υπογραφή συμβάσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς και όρους δουλειάς για τους εργαζόμενους με ταυτόχρονη εξοικονόμηση 20-30% της δαπάνης ή επαναφορά τους με εργασιακή γαλέρα και 300 ευρώ για τους εργαζόμενους??
-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ή το πρώτο να ετοιμάζεται για ξενοδοχείο-σπα και το άλλο να μην τελειώνει??
-Πρόγραμμα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ξενοδοχειακής αναβάθμισης νοσοκομείων και κέντρων υγειάς ,ΥΨΟΥΣ 200 ΕΚΑΤΟΜ ,από εθνικούς πόρους ,ίδιους πόρους περιφέρειας Αττικής και δυτ. Μακεδονίας και ευρωπαϊκούς πόρους ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ των μηχανημάτων αυτών σε ιδιώτες (με τους εργαζόμενους μαζί ) για να κερδίζουν εξασφαλισμένα και άκοπα λεφτά ,όπως προτείνει ο Μητσοτάκης και ο Στουρνάρας????
_Πρωτοβάθμια περίθαλψη που να ενισχύεται με 125 Τοπικές Μονάδες Υγείας(και θα φτάσουν τις 240) και προσλήψεις στα Κέντρα Υγείας ,Η τις 2.500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ του Γεωργιάδη και το κλείσιμο των ΤΟΜΥ που αναγγέλλει ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ????
……ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..(με εκαβ,κεελπνο,νοβαρτις κλπ)

Με δυο λόγια …ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ η ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ???
ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΟ-ΠΟΛΑΚΗ η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ????»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00