search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:55
MENU CLOSE

O Κικίλιας αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί είχε χωρίσει με την Μπαλατσινού (Video)

29.05.2019 16:51
«Κλείδωσε» το lockdown για έναν μήνα - Επιβεβαίωση από Κικίλια - Προς ανοιχτά δημοτικά, κλειστά λύκεια, ερωτηματικό για τα γυμνάσια - Media

 

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Κικίλιας. Ο πολιτικός σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζένη Μπαλατσινού.

Όταν η Φαίη έκανε αναφορά στο διάστημα εκείνο που το ζευγάρι είχε χωρίσει, ο Βασίλης Κικίλιας δε δίστασε να αποκαλύψει το λόγο του χωρισμού και μάλιστα για πρώτη φορά.

«Η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δύο πράγματα…, όλη αυτή η δημοσιότητα και η πίεση ήρθε πάνω μας ξαφνικά πάνω μου και πάνω μας και δεν το περιμέναμε.

Πήραμε την απόστασή μας και το χρόνο μας για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο έχουμε είναι σοβαρό, σημαντικό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν ξαναβρεθήκαμε, θέλαμε να το προστατέψαμε για λίγο διάστημα μέχρι να δούμε πού θα πάει», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Πηγή: gossip-tv

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:55