search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 09:12
MENU CLOSE

Νέα εφαρμογή Facebook: Θα βρίσκει ποιος «φίλος» ή «φίλη» σάς ταιριάζει για σχέση

29.05.2019 18:10
Νέα εφαρμογή Facebook: Θα βρίσκει ποιος «φίλος» ή «φίλη» σάς ταιριάζει για σχέση - Media

 

Σε ολικό facelift προχωράει το Facebook και ανάμεσα στις αλλαγές που έχει ανακοινώσει- με βασική αυτή που αφορά την εικόνα του–, σκοπεύει να μας προσφέρει και καινούργιες λειτουργίες.

Μία απ’ αυτές και η λειτουργία του Facebook Dating, και του συνεπακόλουθου feature Secret Crush, το οποίο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, σκοπεύει να φέρει κοντά τα μέλη της κοινότητας του Facebook που θα θέλουν να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Το Facebook έχει αρχίσει ήδη τη δοκιμαστική λειτουργία του Secert Crush στην Κολομβία, από το Σεπτέμβριο, ενώ πλέον είναι ανοιχτή και σε άλλες 19 χώρες μεταξύ των οποίων η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, το Μεξικό και ο Καναδάς.

Πώς θα λειτουργεί το Secret Crush;

Η νέα αυτή λειτουργία θεωρείται η απάντηση του Facebook στο Tinder, την εφαρμογή αναζήτησης συντρόφων, με τη διαφορά ότι εδώ αυτή η αναζήτηση δεν θα γίνεται μεταξύ αγνώστων αλλά μέσα από την κοινότητα των χρηστών που ήδη γνωρίζονται μεταξύ τους.

Στη λίστα, λοιπόν, του Secret Crush θα μπορείτε να προσθέσετε φίλους σας στο Facebook με τους οποίους θα θέλατε να γίνετε κάτι περισσότερο από φίλοι. Αν και αυτοί χρησιμοποιούν τη λειτουργία του Facebook Dating, θα τους έρχεται μια ειδοποίηση από κάποιον φίλο – που δεν θα αποκαλύπτεται- και μόνο εφόσον αποδεχτούν την πρόσκληση θα γίνει το “matching”, θα μάθουν ποιος τους κάλεσε και θα μπορείτε να μιλήσετε πλέον με διαφορετικές προθέσεις ο ένας στον άλλο.

Σημειώστε ότι αν ο φίλος που καλέσατε στη λίστα του Secret Crush σας, δεν αποδεχτεί ποτέ την πρόσκλησή σας, δεν θα μάθει ποτέ για το ενδιαφέρον σας γι’ αυτόν.

Φυσικά, στη λίστα αυτή θα μπορούν να γίνονται τροποποιήσεις ώστε να αφαιρείτε αυτούς που τελικά δεν σας ενδιαφέρουν και να προσθέτετε άλλους.

Πηγή: peoplegreece

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 09:08