search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Γέννησε στο κάθισμα του συνοδηγού με τα τρία της μεγαλύτερα παιδιά παρόντα! (Video)

30.05.2019 08:40
Γέννησε στο κάθισμα του συνοδηγού με τα τρία της μεγαλύτερα παιδιά παρόντα! (Video) - Media

 

Τη συγκλονιστική στιγμή του να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο έζησε μια μητέρα από τη Νεβάδα των ΗΠΑ για τέταρτη φορά. Μόνο που αυτή η φορά ήταν πιο ξεχωριστή από τις προηγούμενες, καθώς το τέταρτο παιδάκι του ζευγαριού αποφάσισε να έρθει στον κόσμο όταν οι γονείς του ήταν καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους, μάλιστα, βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα, δεμένα με τις ζώνες ασφαλείας τους, επειδή οι γονείς τους πιθανότατα δεν είχαν σε κάποιον να τα αφήσουν.

Ο μπαμπάς, o Michael Anthony, βρίσκεται στο τιμόνι και πάει τη σύζυγό του, Rudy Napier, στο νοσοκομείο, ενώ οι συσπάσεις της μήτρας έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Έχω κάνει πολλά “πράγματα” στο εμπρός κάθισμα των αυτοκινήτων μου… Αλλά γέννα, ενώ ταυτόχρονα οδηγώ και με τρία παιδιά να κλαίνε στο πίσω κάθισμα… Μπορώ να πάρω βραβείο MVP ή κάτι τέτοιο!», γράφει ο Anthony στα social media, προσθέτοντας ότι ελπίζει για τα τρία παιδιά του να μην αποτελεί τραυματική εμπειρία αυτό που είδαν.

Και πράγματι! Ο τοκετός μπορεί να διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά το να ακούν τη μητέρα τους να ουρλιάζει είναι αρκετά τρομακτικό και ικανό για να προκαλέσει και στα τρία παιδιά υστερία.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ο Anthony κατάφερε, ωστόσο, να οδηγήσει και να φτάσει στο νοσοκομείο χωρίς κάποιο τροχαίο περιστατικό, καθοδηγώντας ταυτόχρονα τη σύζυγό του κατά τον τοκετό. Με άλλα λόγια, εδώ ο περισπασμός κατά την οδήγηση έχει ανέβει σε άλλο, νέο επίπεδο.

«Μπορώ να περιγράψω το χθεσινό μόνο ως ΟΜΟΡΦΟ εφιάλτη!», γράφει ο Anthony σε άλλο ποστ. «Ας ελπίσουμε ότι το video δεν έβλαψε κανέναν και, για να είμαι εντελώς ειλικρινής, το ανέβασα μόνο επειδή σκέφτηκα ότι ο σχολιασμός ήταν ξεκαρδιστικός και ο γιος μου βιντεοσκόπησε με τέτοια γωνία PG-13 [σ.σ. γονική συναίνεση για κάτω των 13 ετών] που μου άρεσε, “O! Ουάου! Δεν χρειάζεται καν να επεξεργαστώ κάτι!”».

Πράγματι, το video είναι κατά κάποιο τρόπο SFW για το web, αλλά εξακολουθεί να είναι κρυμμένο για δυνητική ενεργοποίησή του. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε όχι έναν, αλλά δύο MVP (έναν στο τιμόνι και έναν στο κάθισμα του συνοδηγού) και δεν σας πειράζει τα παιδιά που κλαίνε και φωνάζουν… be our guests!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20