search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:11
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει μεταξύ Ατζούν & ΣΚΑΪ – Πρόσω ολοταχώς για διαζύγιο;

30.05.2019 08:49
Τι συμβαίνει μεταξύ Ατζούν & ΣΚΑΪ - Πρόσω ολοταχώς για διαζύγιο;  - Media

 

Βάση φαίνεται να έχουν οι πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα και θέλουν τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι να έχει τριβές με την διοίκηση του ΣΚΑΪ όσον αφορά στη συνέχιση της συνεργασίας της την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Αν και προς ώρας από το κανάλι δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως και διαψεύδεται τίποτα οι διαφωνίες  που φαίνεται πως έχουν προκύψει δεν αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά τον χρόνο που είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΣΚΑΙ στην προβολή των προγραμμάτων της Acun Μedya με δεδομένο πως τη νέα σεζόν το κανάλι κάνει άνοιγμα σε άλλες τυπολογίες ψυχαγωγικού προγράμματος με δύο νέα τηλεπαιχνίδια και αιχμή του δόρατος την ελληνική μυθοπλασία.

Σύμφωνα με το Έθνος αγκάθι φαίνεται πως είναι και το «Survivor» καθώς από το Φάληρο χωρίς να αποκλείουν έναν ακόμη κύκλο του ριάλιτι δεν θέλουν από τώρα να δεσμευτούν για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου. Η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί  ως ενδεχόμενο. Την ίδια στιγμή από καμία πηγή του ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνεται προσέγγιση με τον Τούρκο παραγωγό και καναλάρχη.

Ωστόσο υπάρχει το δεδομένο του παρελθόντος και αυτό είναι δύο προσεγγίσεις που είχε παλαιότερα ο Ατζούν με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρώτη την περίοδο που o Τούρκος παραγωγός εξασφάλισε τα δικαιώματα του «The Voice» για την Ελλάδα. Τότε τα παραχωρούσε μόνο πακέτο μαζί με το «Survivor» και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην προχωρήσει αγοράζοντας το «Rising Star».

Η δεύτερη το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς όταν αρχικά ο Ατζούν έκλεισε συμφωνία με το Star ωστόσο τα δεδομένα που δημιούργησε ο ακυρωθέντας διαγωνισμός αδειών στα τέλη Αυγούστου του 2016 (είχαν μείνει εκτός Alpha και Star) οδήγησαν στην ακύρωση αυτής της συμφωνίας με τον εξ’ Ανατολάς καναλάρχη να μιλά με ΑΝΤ1, Οne και ΣΚΑΙ καταλήγοντας τελικά σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Όσον αφορά στη συνέχιση ή μη αυτής της συνεργασίας το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01