09/04/2020 21:21:43

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Θάσου (Photos)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Θάσου (Photos) - Media

 

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Λιμένα της Θάσου. Τα παιδιά της Πέμπτης και της Έκτης του 1ου Δημοτικού , που αποτελούν την χορωδία του σχολείου, είχαν προετοιμάσει δέκα αγαπημένα τραγούδια του και τον περίμεναν να του δείξουν την αγάπη τους.

Στην αρχή της εκδήλωσης, την οποία διοργάνωνε η διεύθυνση του σχολείου με την υποστήριξη τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η διευθύντρια Μαρία Παπαλαζάρου παρουσίασε αναλυτικά τη ζωή και το έργο του Μιχάλη, με τη συνοδεία σπάνιων βίντεο από το ΡΙΚ, που τον συγκίνησαν, θυμίζοντάς του στιγμές της εφηβικής του ζωής και τα πρώτα βήματά του στη μουσική και του απένειμε πλακέτα και ένα πιστό αντίγραφο του μουσείου Θάσου.

Στη συνέχεια, επί σκηνής, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης, συνομίλησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ χάρισε στον τραγουδιστή έναν συλλεκτικό τόμο με την ιστορία του νησιού.

Η εκδήλωση που έγινε στο ασφυκτικά γεμάτο Καλογερικό, είχε την επιμέλεια και τη διεύθυνση της Αργυρώς Παπαλάσκαρη και με τη συνοδεία στο πιάνο της Πελαγίας Αναγνωστάκη, ενώ τραγούδησε και ο μαθητής Δημήτρης Κουτράκης.

Στο τέλος της βραδιάς, ο συγκινημένος Χατζηγιάννης, πήρε την κιθάρα, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να τραγουδάει τις μεγάλες του επιτυχίες, και έγινε ένα μεγάλο πάρτι, με τα παιδιά και τους μεγάλους να χορεύουν μέσα κι έξω από την αίθουσα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.