search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:26
MENU CLOSE

Βάρκιζα: Σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονη μετά το τροχαίο – Διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο

30.05.2019 14:43
Τροχαίο με πέντε τραυματίες στο Ηράκλειο Κρήτης - Media

 

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στην Βάρκιζα συνέβη περίπου στις 17:00 της Πέμπτης. Το ατύχημα συνέβη στο ύψος του κέντρου Ribas, επί της Λ. Σουνίου, στη Βάρκιζα.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, το ατύχημα συνέβη όταν μια έφηβη, ηλικίας 14-15 ετών, προσπάθησε να διασχίσει την Λεωφόρο Σουνίου και παρασύρθηκε από μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 27 ετών. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αποφύγει μια άλλη έφηβη που διέσχιζε τον δρόμο, κατόρθωσε να μην χτυπήσει το κορίτσι, όμως έπεσε επάνω στην 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Το κορίτσι, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, διασωληνώθηκε επί τόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και επρόκειτο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, ενώ οι δύο άνδρες που επέβαιναν στην μηχανή, ελαφρύτερα τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν με κατάγματα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24