search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:59
MENU CLOSE

Τραγωδία: Πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό του (Photo, σκληρή εικόνα)

30.05.2019 17:01
Τραγωδία: Πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό του (Photo, σκληρή εικόνα) - Media
 
Φρικτό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πέθανε από ηλεκτροπληξία, ενώ φόρτιζε το κινητό του.
 
Θύμα είναι ένας νεαρός άνδρας 22 ετών, από την Ταϊλάνδη, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του από συγγενή του, ενώ στο χέρι του είχε το κινητό του, συνδεδεμένο με τον φορτιστή.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο για το νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς η νεκροψία έδειξε ότι είχε πεθάνει πέντε ωρες πριν τον ανακαλύψει ο συγγενής του.
 
Μάλιστα, η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε ότι έφερε εγκαύματα στο χέρι, γεγονός που επιβεβαίωσε την εκδοχή του θανάτο από ηλκεκτροπληξία.
 
Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος από ηλεκτροπληξία λόγω προβληματικού φορτιστή κινητού στη χώρα, μετά μετά τον θάνατο ενός εργάτη που επίσης έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό του και είχε ακουστικά στα αυτιά του.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57