search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση Γραικού: Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα – Είχε εξαφανιστεί το 2016 (Photos)

30.05.2019 17:05
Ανατροπή στην υπόθεση Γραικού: Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα – Είχε εξαφανιστεί το 2016 (Photos) - Media

 

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του αγνοούμενου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το anikolouli.gr, βρέθηκε θαμμένος σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το αυτοκίνητο του αγνοούμενου επιχειρηματία.

Στη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται και εξετάζεται ένα άτομο που φέρεται να συνδέεται με την εξαφάνιση του επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι ο κτηνοτρόφος από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γραικός, 59 ετών τότε, είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία όπου είχε πουλήσει κάποια ζώα και φέρεται να εισέπραξε το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ. Είχε χαθεί μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252.

Από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες των αστυνομικών εστίασαν σε έναν στενό κύκλο προσώπων από το επαγγελματικό περιβάλλον του Επιχειρηματία. Η σύζυγός του πάντως είχε καταθέσει ότι ο άνδρας της δεν της είχε πει τίποτε ποτέ για απειλές , ούτε είχε οικονομικές διάφορες με κάποιον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33