search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Η στιγμή του θανάτου ενός σέρφερ που παρασύρθηκε από ιπτάμενο δελφίνι (Video)

31.05.2019 05:44
Σκέφτηκαν να κάνουν σερφ στον Λαγανά τη μέρα του «Ιανού» - Τους έδιωξε άρον άρον το Λιμενικό (Photo) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στον κόλπο της Φιλανδίας, στα παράλια της Αγίας Πετρούπολης. Ένας 18χρονος σέρφερ ο Αρτέμ Ακίμοφ μπήκε στην πορεία ενός ιπτάμενου δελφινιού που ήταν γεμάτο με τουρίστες και βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στη θάλασσα.

Το «ιπτάμενο δελφίνι» ήταν γεμάτο από τουρίστες που ήθελαν να επισκεφτούν το παλάτι των Ρομανόφ. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν ένα «κρακ» όταν το «δελφίνι» παρέσυρε τον 18χρονο.

Ο Ακίμοφ ήταν ένας ανερχόμενος αστέρας του σερφ και μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας ενώ είχε ήδη επιλεγεί για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν το βίντεο διαπίστωσαν ότι μεγάλη ευθύνη έχει ο καπετάνιος του δελφινιού ο οποίος ενώ έβλεπε τον σερφερ να τον πλησιάζει δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα. Οι ίδιοι εμπειρογνώμονες λένε ότι ο σέρφερ αδυνατούσε να δει το δελφίνι επειδή υπήρχε μπροστά το πανί του σερφ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12