24/01/2020 07:54:52

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου - Είχε μιλήσει για «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή», και είχε πει: «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά» (Video) 

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου - Είχε μιλήσει για «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή»,  και είχε πει: «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά» (Video)  - Media

 

Την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές με τη ΝΔ ανακοίνωσε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής έγινε πιο γνωστός από τις εμφανίσεις του στον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια των Μνημονίων. 

Ακετές από τις δηλώσεις του θεωρήθηκαν προκλητικές. Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο δημοσιογράφος-αναλυτής είχε αναρωτηθεί γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία. Η αναγνώριση της Χρυσής Αυγής ως ένα κανονικό κόμμα που θα μπορούσε κιόλας να κυβερνήσει, την ώρα που όλοι μιλούσαν για νεοναζιστική οργάνωση ήταν πραγματικά μία δήλωση που σόκαρε. Ο Παπαδημητρίου, τότε έκανε τους ναζί που είχαν έναν χρόνο μπει στη βουλή, όχι μόνο συνομιλητές αλλά τους εν δυνάμει κυβερνητικούς εταίρους.

Τον Ιούνιο του 2015 και με την κυβέρνηση Τσίπρα να διαπραγματεύεται το τρίτο Μνημόνιο και να βρίσκεται σε σύγκρουση με τους δανειστές ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, βγήκε να στηρίξει το ΔΝΤ ως ένας οπαδός που θα ήθελε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά», είχε πει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

Σήμερα ο κ. Παπαδημητρίου, είπε πως με τη ΝΔ συμφωνεί κατά 80% με αυτά που λέει και πως θα κάνει δουλειά και έργο στην ελληνική βουλή. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.