search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Πως θα λέγεται η καινούργια περιπέτεια του Αστερίξ

31.05.2019 09:18
Πως θα λέγεται η καινούργια περιπέτεια του Αστερίξ  - Media

 

Ακόμη και στην εποχή του Αστερίξ ήταν δύσκολο να είναι κάποια έφηβη. Όταν λοιπόν η έφηβη φέρει και το επώνυμο Βερκιγγετόριξ, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο βαρύ είναι το φορτίο σε μια Γαλατία (σχεδόν) κατεχόμενη όλη από τις λεγεώνες του Ιουλίου Καίσαρα.

«Η κόρη του Βερκιγγετόριγα» είναι ο τίτλος του 38ου βιβλίου με τις περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ, του οποίου η παγκόσμια κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου – λίγο αργότερα και πάντως πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.

«Στις 24 Οκτωβρίου, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ επιστρέφουν με μια νέα περιπέτεια που θα έχει τίτλο ‘Η κόρη του Βερκιγγετόριγα’», ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Albert-Rene (θυγατρική του ομίλου Hachette Livre) στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Πάρκο Αστερίξ, βορείως του Παρισιού.

Όπως συνηθίζει, ο εκδοτικός οίκος ήταν φειδωλός στις πληροφορίες που αφορούν το νέο βιβλίο, το οποίο υπογράφει όπως και τα τρία προηγούμενα το δίδυμο Ζαν-Ιβ Φερί (σενάριο) και Ντιντιέ Κονράντ (σκίτσο).

«Η ανάδειξη μιας έφηβης στο σύμπαν του Αστερίξ, είναι μια καινούργια ιδέα”, δήλωσε ο Ζαν-Ιβ Φερί.

Ανάμεσα στους ελάχιστους εφήβους που αναδείχθηκαν στα προηγούμενα βιβλία, οι ειδικοί θυμούνται τον Γιεγιεδίξ, έναν φοβητσιάρη και τεμπέλη έφηβο στον «Αστερίξ και οι Νορμανδοί».

Ο σεναριογράφος πάντως διαβεβαιώνει ότι η νεαρή της οποίας δεν αποκαλύπτει το μικρό όνομα, έχει χαλύβδινο χαρακτήρα σαν του πατέρα της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47