search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Με Τάκη Φύσσα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές

31.05.2019 09:52
Με Τάκη Φύσσα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές  - Media

 

Οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

Μεταξύ των ονομάτων είναι ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας. Και σε αυτές τις εκλογές τα κόμματα ακολουθούν την γνωστή τακτική να επιστρτατεύουν γωνστούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές για να προσελκύσουν ψήφους. 

Ο Τάκης Φύσσας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της χρυσής Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες του Πανιωνίου. Έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 27 Ιανουαρίου 1991 ως ερασιτέχνης.

Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ως το τέλος του 1998, κατακτώντας μαζί του το κύπελλο Ελλάδας (1997-98). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, στην πορτογαλική Μπενφίκα και στη σκωτσέζικη Χαρτς. Το 2007 επανήλθε στον Παναθηναϊκό και τον Ιούλιο του 2008 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1999. Συνολικά με τη γαλανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε 60 φορές και σημείωσε 4 τέρματα.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του υπήρξε η κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, όπου αγωνίστηκε και στους έξι αγώνες της Ελλάδας.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση συνέχισε να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων Ανδρών και Ελπίδων της Ελλάδας, ενώ σήμερα είναι Διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:16