29/01/2020 06:34:28

«Σφαγή» στο Πρωινό για τη Σπυροπούλου: «Εγώ δε βγήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα» (Videos)

«Σφαγή» στο Πρωινό για τη Σπυροπούλου: «Εγώ δε βγήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα» (Videos) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο πάνελ του «Πρωινού» την Παρασκευή με αφορμή τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «The 2night Show».

Απαντώντας στη φημολογία ότι ευεργετήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να βγει στην τηλεόραση, η Κωνσταντίνα απάντησε ότι ο καθένας που εργάζεται μπροστά από τις κάμερες εισέπραξε βοήθεια ώστε να του ανοίξει η πρώτη πόρτα, από κει και πέρα, όμως, έγκειται στην αξία του για το αν θα παραμείνει ή όχι.

Η δήλωση αυτή εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία σε έντονο ύφος είπε μεταξύ άλλων:

«Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε…»

Ανάλογη αντίδραση είχε ο Άρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.