search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:38
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Επίθεση σε δημοσιογράφο επειδή η εφημερίδα που διένειμε δεν στήριζε συγκεκριμένο υποψήφιο στις εκλογές

31.05.2019 13:56
ΕΣΗΕΑ: Παρέμβαση στον ΕΦΚΑ για τα ένσημα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ - Media

 

Επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κάτσενος το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή του Αυλώνα, όπως καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, αιτία της επίθεσης ήταν ότι ή εφημερίδα που διένειμε ο δημοσιογράφος δεν στήριζε την υποψηφιότητα συγκεκριμένου υποψηφίου στις εκλογές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την επίθεση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την άνανδρη και απρόκλητη σωματική και φραστική επίθεση, που δέχθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Αυλώνα, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κάτσενος, επειδή η εφημερίδα την οποία διένειμε δεν στηρίζει την υποψηφιότητα συγκεκριμένου υποψηφίου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, για τις οποίες αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν υποψήφιο, εν ονόματι του εκλογικού αγώνα, να τις παραβιάσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:38